Carnati ardelenesti - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Preparare carnati ardelenesti: se dã prin masina de tocat carne de porc, slãninã (1/2 kg. slãninã la 2 kg. carne), se frãmântã bine, cam 1 orã, se lasã 2-3 ore sã se odihneascã, apoi se pune dupã gust sare, usturoi, piper pisat, boia de ardei iute, enibahar, se amestecã, se umplu intestinele subtiri, se lasã la vânt 10-12 ore, se afumã, se lasã sã se usuce la aer. Se pãstreazã bine la rece, în pod, în cãmarã.
vineri, 15 martie 2013
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Reteta carnati ardelenesti
RăspundețiȘtergere