luni, 22 decembrie 2014

Sos tartar

Reteta sos tartar

Tartar - un sos clasic frantuzesc, care este servit in mod traditional cu peste, fructe de mare sau friptura de vita
Sos tartar

Imgrediente:
  • 150gr maioneza
  • 3 castraveciori murati
  • 1 lingura ceapa verde 
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • patrunjel proaspat tocat
  • 1 varf de cutit tarhon
  • sare si piper dupa gust

Preparare sos tartar:

Se toaca marunt castravetii murati, ceapa verde si patrunjelul. Se amesteca toate ingredientelepana cand sossul devine cremos.

Pregatirea sosului tartr poate dura cateva minute, dar trebuie amintit ca sosul tartar trebuie sa stea in frigider timp de cel putin o ora inainte de servire.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu