vineri, 15 martie 2013

Caltabosi moldovenesti

Caltabosi moldovenesti  (numiți în unele zone și cartaboș, chișcă, călbaj sau carnati albi) - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Caltabosi moldovenesti
Caltabosi moldovenesti
Caltabosi moldovenesti: se da prin masina 4 kg. de carne grasã, 1,2 kg ficat (o parte din ficat se poate toca cubulete), se pune sare topita intr-o cana cu zeamã de oase, piper, coriandru pisat, 3 linguri de orez, 4 cepe tãiate si pãjite în 2 linguri de unturã, se amestecã bine, se umplu intestinele pentru caltabosi, iar capãtul intestinului se împinge înãuntru. Se aseazã caltabosii într-o oalã cu zeamã de oase sau apã, 3-4 boabe de enibahar, 1 lingurã boia de ardei, 2-3 linguri de bulion, se fierb la foc moale 40-50 de minute. Se pãstreazã afumati.

 Termeni de cautare:
  • caltabosi de casa moldovenesti
  • caltabosi moldovenesti
  • caltabosi proaspeti moldovenesti
  • caltabosi proaspeti moldovenesti reteta
  • reteta caltabosi de casa moldovenesti
  • reteta caltabosi de porc moldovenesti
  • reteta caltabosi moldovenesti
  • reteta caltabosi moldovenesti casa
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

2 comentarii: