marți, 2 august 2011

Bors de pipote cu smantana

Borş de pipote cu smântână
Borş de pipote cu smântână
Ingrediente pt 3 porţii de bors de pipote cu smantana:
500 g pipote şi inimi de pui
1 morcov
1 mână fasole verde
2 cepe
400 ml borş
1 ardei iute
50 ml ulei

Mod de preparare:
1.Puneţii să fiarbă pipotele şi inimile în apă cu sare. Căliţi legumele tocate, după care stingeţi amestecul cu supa de la pipote.
2.Tocaţi inimile şi pipotele şi le adaugaţi în oală din nou.
3.Adăugaţi borşul, fiert în prealabil şi mai fierbeţi totul timp de 5 minute acoperit. Când e gata, dregeţi borşul cu smântână şi-l serviţi cu ardei iute.

Durată: mai mult de 60 minute
Complexitate: simplu

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Un comentariu: