luni, 28 iunie 2010

Muschi de porc umplut

 Muschi de porc umplut -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
Ingrediente:
1 kg de muschi de porc (portionata in doua), 200 g carne tocata, 1 ou, 1 capatana de usturoi, sare, piper, 4 foi de dafin, 1 pahar de vin alb, alte condimente dupa gust.

Mod de preparare:
Se toaca carnea la tocator sau la robotul de bucatarie si amestecam carnea tocata cu oul, 1/2 din usturoiul pisat, sarea, piperul si condimentele. Desfacem fiecare bucata de muschi de porc pe lungime ca sa obtinem o bucata de carne groasa de 1 cm si lunga cam de 25 cm. Umplem muschiul desfacut cu compozitia de carne tocata, ou si condimente, il rulam cu grija, nci prea strans, nici prea slab, astfel incat sa nu curga carnea tocata si legam purcelusul cu ata, infasurandu-l pe toata lungimea. Umplem o oala, suficient de mare cat sa incapa purcelusii, cu apa, adaugam vinul, foi de dafin, 1/2 lingura de sare, piper, usturoiul ramas, condimente pentru carne de porc si punem totul la fiert. Este gata cam peste 1 ora sau dupa ce a fiert carnea suficient. Oprim aragazul si scoatem ata pentru ca acum carnea fiarta nu se mai desface. Muschiul umplut (care seamana cu un purcelus) se serveste ca preparat din carne la micul dejun sau ca aperitiv, cu paine si mustar.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu